شکلات تخته ای ام اند ام بزرگترین شرکت فرآوری کاکائو در جهان، شکلاتی با رنگ صورتی را با افزودن پودری که به طور طبیعی از دانه های کاکائو برای ساختن شکلات استخراج می شود، تولید کرد.
پیتر بون، مدیر ارشد نوآوری و کیفیت بری کالبو، به گاردین گفت: «ما طعمدهنده اضافه نمیکنیم، رنگها یا مواد افزودنی اضافه نمیکنیم: این کاملاً از این لوبیا بیرون میآید، و همه چیز طبیعی است.» به گزارش گاردین، به گفته سازندگان آن، شکلات یاقوتی طعم سبک تری نسبت به شکلات شیری دارد و به همان اندازه شیرین نیست.
ویلیامز گفت که در هر دسته از شکلات، FDA چندین درجه را نیز تایید می کند. آنها شامل شیرین نشده یا خشن هستند که می تواند تا 99٪ مشروب شکلاتی باشد.
تلخ و شیرین، نیمه شیرین و شکلات شیری تیره نوع شکلات به مواد موجود و درصد کاکائو بستگی دارد، علاوه بر اینکه دانه ها از کجا آمده اند و طرز تهیه آن ها نیز بستگی دارد.
نانوایان و آب نباتسازان از مخلوطهای مختلف کاکائو و سایر مواد برای تولید محصولات شکلاتی منحصر به فرد و با کیفیت خود استفاده میکنند.
برخی از شیرینی های شکلاتی از مواد اضافی برای شیرین کردن مخلوط استفاده می کنند، در حالی که برخی دیگر طعم تلخ و طبیعی بیشتری دارند. در مورد انواع مختلفی از شکلات که ممکن است در یک فروشگاه مواد غذایی محلی پیدا کنید بیشتر بیاموزید.
شکلات از دانه های درخت کاکائو (Theobroma cacao) به دست می آید. این دانه های کاکائو یا دانه های کاکائو مملو از طعم، آنتی اکسیدان ها و سایر ترکیبات هستند.
برای تبدیل این دانهها به انواع محصولات شکلاتی که در فروشگاهها میبینید، مردم کره کاکائو و مشروب شکلاتی موجود در آنها را در کنار سایر مواد مانند شکر، چربی شیر و لسیتین پردازش میکنند. شکلات را می توانید در کیک ها، آب نبات ها، بستنی و بسیاری دیگر از انواع خوراکی های محبوب پیدا کنید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.