کشک قیطران به طور طبیعی تشکیل می شود و ممکن است از خانه به خانه متفاوت باشد. به طوری که حاوی مقدار دقیق باکتری زنده نباشد.
بنابراین، کشک را نمی توان به عنوان پروبیوتیک در نظر گرفت، اما ماست به عنوان پروبیوتیک شناخته می شود که باکتری های سالم را برای روده فراهم می کند و فلور سالم روده را تسهیل می کند.
کشک همچنین می تواند به بهبود هضم کمک کند. کشک منبع غنی کلسیم و فسفر است. مواد مغذی موجود در کشک به راحتی در دستگاه گوارش جذب می شود. مصرف کشک همچنین می تواند باکتری هلیکو پیلوری را که باعث زخم معده می شود، درمان کند.
کشک حاوی باکتری لاکتوباسیلوس یعنی باکتری اسید لاکتیک است، در حالی که ماست حاوی کشت ماست یا گونه های زنده باکتری لاکتوباسیلوس بلغارستان و استرپتوکوک ترموفیلوس است.
ماست را می توان با میوه دلخواه، طعم و غیره طعم دار کرد. بنابراین، این ماست به عنوان محصول صنعتی شناخته می شود، در حالی که کشک یک محصول خانگی است. ماست سفت تر از کشک است.
ماست حاوی پروتئین، اسید پانتوتنیک، پتاسیم و مولیبدن است که در کاهش وزن و کاهش فشار خون مفید است. به دلیل وجود باکتری های سالم روده، مصرف ماست می تواند هضم غذا را بهبود بخشد و سلامتی را تامین کند.
غذای پروبیوتیک می تواند باعث طول عمر افراد شود. از این رو، افرادی که مشکلات آلرژیک در میان محصولات لاکتوز داشتند نیز می توانند ماست مصرف کنند.
کشک همچنین از جنبه های زیبایی ما محافظت می کند، می تواند برای مراقبت از پوست و همچنین برای موهای خوب استفاده شود. فیس پک کشک با اضافه کردن آرد گرم و آبلیمو به آن درست می شود.
پک صورت کشک می تواند به شما کمک کند پوستی درخشان داشته باشید.کشک همچنین برای موهای شما مفید است و به دلیل خواص ضد باکتریایی اسید لاکتیک به کاهش شوره سر نیز کمک می کند.
برای تهیه آن باید مقداری کشک را در ظرفی بریزید و خوب هم بزنید. سپس این مخلوط را روی موهای خود بمالید. اجازه دهید نیم ساعت بماند و با شامپوی ملایم بشویید. حداقل دو بار در هفته از آن استفاده کنید تا نتایج موثری بگیرید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.