علاوه بر چای های سنتی، بسیاری از مصرف کنندگان در مورد فواید سلامتی تیسان ها (چای های گیاهی) جویا می شوند. چه جستجو در اینترنت باشد و چه در مورد آن از یک دوست مطلع شوید، علاقه به کارهایی که گیاهان می توانند برای شما انجام دهند، افزایش یافته است.
در حالی که بسیاری از چای ترش گیاهینه بر روی Camellia sinensis تمرکز میکنند، باید به دنبال راههایی برای ترکیب گیاهان دارویی برای افزایش محصولاتشان باشند و همچنین مزایای سلامتی بیشتری را اضافه کنند که ممکن است با مصرف چای به تنهایی دیده نشود.
این می تواند شامل ارائه گیاهان خام به مصرف کنندگان برای ایجاد ترکیبات خود، تا ایجاد ترکیبات اختصاصی برای چایخانه شما باشد. بسیار مهم است که ما، به عنوان متخصصان چای، ماهیت واقعی چای را درک کنیم و بتوانیم به طور دقیق آن را بیان کنیم.
خواه این به معنای درک مزایای سلامتی، بحث در مورد تاریخچه یا ارائه تکنیک های درست دم کردن باشد، همه ما باید برای ارائه بهترین خدمات به میهمانان خود تا جایی که می توانیم کاملاً آموزش ببینیم.
برنامه های متعددی در دسترس هستند که در مورد بسیاری از جنبه های چای آموزش می دهند، مانند آکادمی جهانی چای. علاوه بر این، منابع نامحدودی از کتاب ها و مجلات آنلاین وجود دارد.
ما به عنوان رهبران صنعت چای باید از هر فرصتی استفاده کنیم تا دانش خود را تقویت کنیم و اطمینان حاصل کنیم که آخرین اطلاعات موجود در صنعت خود را به روز می کنیم. به همین ترتیب، ما باید این اطلاعات را با تیم ها و مهمانان خود به اشتراک بگذاریم.
اعضای تیم ما نقش حیاتی در آموزش مهمانان ما در مورد چای دارند زیرا اغلب بیشترین تعامل را با مهمانان ما دارند. برای اطمینان از اینکه آنها اطلاعات مناسبی را به اشتراک می گذارند، کتاب ها یا منابع آنلاین را با تیم خود به اشتراک بگذارید. بسیاری از اوقات، آنها می خواهند بتوانند بهترین اطلاعات را ارائه دهند، اما ممکن است ندانند کجا آن را پیدا کنند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.