نعناع (Mentha) گیاهی محبوب و خوشبو کننده دهان است. عرق نعناع و عرقیات گیاهی در کاشان به دلیل خواص دارویی از آن ها استفاده می شود. بیش از دوجین گونه و صدها گونه دارد که شامل نعناع فلفلی و نعناع نیز می شود.
می توان از عرق نعناع در بسیاری از غذاهای آشپزی به صورت تازه یا خشک استفاده کرد. بسیاری از محصولات مراقبت شخصی حاوی نعنا به عنوان یک ماده هستند.
مواردی مانند خمیر دندان، ژل های اصلاح، آدامس، خوشبو کننده های نفس، آب نبات، چای، مومیایی، روغن و دستگاه های استنشاقی با طعم نعناع بیشترین استفاده را دارند.
به دلیل طعم تازه ای که دارد، عرق نعناع اغلب با کیک، کلوچه، مکمل های غذایی، محصولات بدون قند و میله های انرژی زا ترکیب می شود.
عرق نعنا در بستنی و شکلات استفاده می شود. از شربت نعناع در نوشیدنی های الکلی و غیر الکلی استفاده می شود.
جدای از این ها، از انواع مختلف عرق نعناع برای تهیه روغن های مختلفی مانند روغن نعناع و اسانس نعناع استفاده می شود که مصارف و فواید زیادی دارد.
بسیاری از ما با کاربرد طراوت نعناع آشنا هستیم، اما بسیار بیشتر از آن برای ارائه دارد.
اغلب تصور می شود که نعناع آرام بخش خوبی است و ممکن است به رفع احتقان کمک کند.
اما آزمایشهای بالینی متعدد نشان میدهد که منتول هیچ تأثیری بر رفع احتقان ندارد. همانطور که گفته شد، منتول ممکن است به کاهش انسداد بینی کمک کند.
این بدان معنی است که ممکن است در درمان علائم سرماخوردگی و آنفولانزا به شما کمک کند.
آلرژی های فصلی و تب یونجه (همچنین به عنوان رینیت شناخته می شود) میلیون ها نفر را در سراسر جهان تحت تاثیر قرار می دهد.
نشان داده شده است که عصاره عرق نعناع احتمالاً از ترشح برخی مواد شیمیایی جلوگیری می کند که علائم شدید بینی مرتبط با تب یونجه و آلرژی های فصلی را تشدید می کند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.