کلوچه و مسقطی کیک های کوچکی هستند که دارای رویه ای از پودر شکر زده شده، چاشنی آب نبات یا یک عنصر تزئینی دیگر هستند. برخی از کاپ کیک ها دارای یک پر کردن شیرین در مرکز کیک هستند، مانند مربا، فراستینگ یا کمپوت.
میتوانید این خوراکیهای یکبار مصرف را با خمیر کیک استاندارد درست کنید تنها تفاوت بین محصولات پخته شده اندازه آنهاست. در حالی که یک کیک معمولی در یک تابه بزرگ پخته می شود، کیک های کاپ کیک در چاه های کوچک فنجانی شکل در تابه های تخصصی پخت می شوند.
نام “کاپ کیک” از مفهوم پخت کیک های مینیاتوری در فنجان های کوچک نشات گرفته است. مافین یک نان سریع است که به اندازه فردی است که به جای مخمر از جوش شیرین یا بیکینگ پودر بلند می شود.
این نان های سریع کوچک معمولاً شیرین هستند و بافتی متراکم تر از کاپ کیک دارند. برای تهیه کلوچه، نانواها خمیر را در قالب مافین که دارای ده ها یا چند چاه فنجانی شکل است، می اندازند.
بسته به مواد ترکیبی، می توانید کلوچه و مسقطی را به عنوان غذای صبحانه، همراه با غذای اصلی یا میان وعده میل کنید. افزودنی های رایج شامل میوه های خشک، آجیل، جو دوسر و چیپس شکلات است.
کاپ کیک و کلوچه از نظر طعم، بافت و تولید متفاوت است. دفعه بعد که تصمیم گرفتید کیک یا کلوچه درست کنید، این تفاوت ها را در نظر بگیرید:
1. فراستینگ: تفاوت اصلی بین کاپ کیک و کلوچه در استفاده از فراستینگ نهفته است. در حالی که مافین ها فراست ندارند، رویه خامه ای و شیرین یک کیک اصلی است.
به عنوان مثال، کاپ کیک های مخملی قرمز دارای فراستینگ پنیر خامه ای هستند که ضخیم تر و شیرین تر از کرم خامه ای استاندارد روی کاپ کیک های دیگر است. نانواها مایه شیرینی را به روی مافین اضافه نمی کنند. در عوض، مافین هایی با لعاب نازک یا رویه خرده ترد ساخته شده از شکر قهوه ای و دارچین پیدا خواهید کرد.
2. مواد تشکیل دهنده: دستور پخت مافین معمولاً نسبت به بسیاری از دستور العمل های کیک کوچک شکر کمتری دارد. مواد جایگزین سالم در دستور العمل های کلوچه رایج است، که ممکن است به جای روغن نباتی، سس سیب یا آرد گندم کامل به جای آرد کیک یا آرد همه منظوره باشد.
کلوچه و مسقطی اغلب حاوی شیرین کننده های اضافی مانند عصاره وانیل هستند که در بسیاری از دستور العمل های استاندارد کیک رایج است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.