اکنون که مشخص کردیم قابلمه گرانیتی فرموک و ظروف آشپزی گرانیتی و سرامیکی چیست، زمان آن رسیده است که مشخص کنیم کدام گزینه بر دیگری سایه می اندازد. موارد زیادی وجود دارد که باید در نظر بگیرید، از قیمت گرفته تا کارایی و حتی زیبایی بصری، اما نگران نباشید: ما همه آنها را پوشش خواهیم داد.
در بیشتر موارد، هر دو ظروف گرانیتی و سرامیکی برای پخت و پز به یک اندازه بی خطر هستند، البته تا زمانی که از آنها به روشی که در نظر گرفته شده استفاده کنید.
به عنوان مثال، هسته آلومینیومی یک قابلمه با روکش سرامیکی ممکن است به غذای شما نفوذ کند، اما تنها در صورتی که در دمایی پخته باشید که قابلمه هرگز برای آن طراحی نشده است.
به همین ترتیب، قابلمه های گرانیتی برای پخت و پز بی خطر هستند، اما اگر روکش مینای چینی آنها آسیب ببیند و مواد داخلی آن در معرض دید قرار گیرد، می تواند خطرناک باشد.
ظروف گرانیتی ارزان نیز احتمال بیشتری دارد که حاوی مواد شیمیایی سمی خطرناک باشند. همیشه مطمئن شوید که موردی که به آن نگاه می کنید حاوی فلزات سنگین مانند سرب، PTFE یا PFOA نباشد.
در نهایت، بهترین گزینه یک گلدان سرامیکی جامد است که به هیچ وجه خطری را به همراه خواهد داشت، زیرا تنها چیزی که می توانید در معرض آن قرار بگیرید خاک رس است و این برای انسان سمی نیست.
اگرچه، شایان ذکر است که ظروف سرامیکی ساخته شده قبل از سال 1960 اغلب از لعاب بر پایه سرب استفاده می کردند، بنابراین مراقب آن باشید.
ایمن ترین ظروف آشپزی: در مورد پوشش های نچسب، مواد مختلف و مواد سمی مورد استفاده مانند ظروف تفلون و اسید پرفلوئورواکتانوئیک در ظروف نچسب، دستورالعمل های FDA و Cancer.org شما را پوشش داده اند.
همه این گزینه ها دارای مقاومت و آسیب پذیری هایی نیز هستند. همانطور که قبلاً مشخص شد، ظروف با روکش سرامیکی نمی توانند دمای بسیار بالا را تحمل کنند، در حالی که سرامیک جامد و گرانیت می توانند، اما به جای آن در سایر زمینه ها کوتاهی می کنند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.